Българският национален отбор проведе силна подиум тренировка преди утрешния старт

...
Българският национален отбор проведе силна подиум тренировка преди утрешния старт
Коментари Харесай

Гимнастичките ни със силна подиум тренировка преди Световната купа в София

Българският народен тим организира мощна подиум подготовка преди утрешния старт на Световната купа по художествена гимнастика в столичната зала " Арена София ".

Тренировката на нашите девойки бе следена от олимпийските шампионки с ансамбъла на България Мадлен Радуканова и Лаура Траатс.

България ще бъде показан пред родна аудитория от отбор дами, Стилияна Николова и Ева Брезалиева, която дебютира на Световна купа в столицата. Състезанието стартира на следващия ден в 11 часа българско време.

Потокът на Стилияна Николова и Ева Брезалиева започва в 13:20 часа.

Ансамбълът на България е в поток А, който стартира директно след церемонията по формалното разкриване на шампионата в 18:20 ч..

Ансамбълът на България по художествена гимнастика ще е с леко променено комбиниране с пет обръча на Световната купа в София. Това разкри треньорката на грациите Весела Димитрова.

След подиум тренировката през днешния ден основния управител на народен тим - дами (индивидуално) показа, че е удовлетворена от показаното от девойките и изрази уверението си, че Стилияна Николова и дебютанката Ева Брезалиева ще покажат най-хубавото пред родните почитатели.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР