Българският национален отбор по карате кумите приключи без медал участието

...
Българският национален отбор по карате кумите приключи без медал участието
Коментари Харесай

България остана без медал от европейското първенство по карате

Българският народен тим по карате кумите завърши без орден присъединяване си на европейското състезание в Гуадалахара, Испания.

След като още през вчерашния ден олимпийската ни шампионка Ивет Горанова отпадна на старта категория до 61 кг, през днешния ден до оценките не съумяха да стигнат и другите ни две представителки при дамите - Кристина Свиленова и Ивана Каменова.

В категория до 50 кг Кристина Свиленова претърпя проваляне в първия си мач с 1:2 от Лусия Мразова от Словакия, до момента в който при 55-килограмовите Каменова победи на старта Ариане Гонсалес от Кипър с 3:2, само че по-късно загуби с 0:2 от германката Гизем Бугур.

Ивет Горанова, Кристина Свиленова и Ивана Каменова взеха присъединяване и в отборната конкуренция при дамите, където обаче претърпяха проваляне още в първата си среща с 6:15 от състава на Кипър.

При мъжете пък в категория до 60 кг Тодор Нестев загуби с 0:2 от изралеца Ронен Гетбарг в борбата за бронзовия орден. Преди това българинът бе зписал победа над Бенце Чопу от Унгария с 6:0 и загуба от гърка Христос-Стефанос Ксенос с 0:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР