Българският национален отбор по футбол ще играе срещу Египет в

...
Българският национален отбор по футбол ще играе срещу Египет в
Коментари Харесай

България играе контрола срещу финалист на Мондиал 2018

Българският народен тим по футбол ще играе против Египет в контролна среща на 27-и март. Мачът ще се играе в Швейцария, където египтяните ще бъдат на предварителен лагер. На 23-и март, четири дни по-рано, Египет ще посрещне отново в алпийската страна тимът на Португалия, разгласи президентът не федерацията по футбол на африканската страна Хани Абу-Рида.

"Ще играем две контролни срещи против съществени европейски тимове през малт. Те ще бъдат проведени на дати от календара на ФИФА за другарски мачове и са част от нашата подготовка за Световното състезание в Русия. Съперници ще бъдат първо Португалия, а по-късно и България, изясни президентът на централата пред локалната телевизия.

المنتخب الوطني يواجه البرتغال وبلغاريا في سويسراخلال فترة توقف الدوري إعتباراً من ١٩ إلى ٢٧ مارس ٢٠١٨، حيث يلتقي مع البرتغال يوم ٢٣ مارس ثم بلغاريا يوم ٢٧ من نفس الشهر، وذلك في زيورخ بسويسرا. pic.twitter.com/P8EbbrNvr3
— EFA.eg (@Efasocial) December 17, 2017
Абу-Рида съобщи, че лагерът в Швейцария ще бъде една от опциите за работа до Мондиал 2018. Вторият лагер ще бъде през май, а за тогава се договаря за контроли с Чили и Сърбия. Египет получи сложна група на Световното състезание, като попадна в поток А дружно с домакините от Русия, Уругвай и Саудитска Арабия. За България евентуално това ще бъде втора инспекция за 2018-а година, защото БФС ще се опита да уреди мач и четири дни по-рано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР