Българският национален отбор по футбол попадна в група С3 на

...
Българският национален отбор по футбол попадна в група С3 на
Коментари Харесай

България с добър жребий за Лигата на нациите

Българският народен тим по футбол попадна в група С3 на шампионата на УЕФА Лига на Нациите, стана ясно след изтегления през днешния ден чоп.

" Лъвовете " попаднаха в конкуренцията на тимовете на Люксембург, Северна Ирландия и Беларус. Българите съумяха да избегнат съперници като Швеция и Румъния от първа урна, както и евроучастника Словакия от трета и имат изцяло действителни шансове да заемат едно от първите две места в групата, дъощамва Българска телеграфна агенция.

Мачовете в шампионата ще стартират през септември тази година и ще завършат през ноември. Всичките шест кръга ще се изиграят на разменено посещение всеки против всеки както следва: 5-7 септември, 8-10 септември, 10-12 октомври, 13-15 октомври, 14-16 ноември и 17-19 ноември. Програмата в групата, както и в останалите групи на шампионата, ще бъде избрана по-късно на следващия ден.

Напред в по-горно равнище продължава непосредствено спечелилият във всяка група, а вторият ще играе бараж за нанагорнище. Третият отбор ще играе бараж за опазване на мястото си, а последният изпада.

Баражите ще се играят през март 2025-а година, а жребият ще се изтегли през март следващата година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР