Българският национален отбор по футбол от днес е без селекционер,

...
Българският национален отбор по футбол от днес е без селекционер,
Коментари Харесай

Дерменджиев вече не е селекционер на България

Българският народен тим по футбол от през днешния ден е без селекционер, откакто договорът на Георги Дерменджиев изтече и няма да бъде възобновен от БФС, оповестява Българска национална телевизия.

През април контрактът на експерта бе продължен с 6 месеца поради преместването на баражите за Евро 2020 за есента.

В контракта на Дерменджиев имаше алтернатива за удължение с още година и половина, само че от футболната ни централа са решили да не я задействат, а вместо това ще търсят нов треньор за представителния ни отбор.

Дерменджиев пое поста народен селекционер на 23 октомври 2019 година, заменяйки Красимир Балъков след унизителната домакинска загуба от Англия с 0:6 в квалификациите за Евро 2020.

Под негово управление " лъвовете " записаха 7 загуби, 2 равенства и 2 победи - над Чехия в формален мач и Гибралтар в контрола.

Трикольорите не съумяха да се класира за континенталанта конкуренция през баражите от Лигата на нациите и изпаднага в по-долната Дивизия " C " на шампионата.

За нов селекционер се спрягат Илиан Илиев, Александър Димитров и Николай Киров, само че е малко евентуално изборът да бъде изработен преди Нова година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР