Българският национал - Валентин Антов може да осъществи мечтан трансфер.

...
Българският национал - Валентин Антов може да осъществи мечтан трансфер.
Коментари Харесай

Българският национал - Валентин Антов може да осъществи мечтан трансфер

Българският национал - Валентин Антов може да реализира желан трансфер. Италианската медия fantamaster.it твърди, че предпочитание да го имат в редиците си демонстрират Аталанта и новият стопанин на Серия " А " - Интер. В материала се оповестява, че двата отбора търсят млад бранител, който да даде сигурност за бъдещето на техните защити.

Валентин Антов изгледа от пейката тъждество на Болоня Тимът му направи 3:3 с Фиорентина Вече стана ясно, че Болоня ще закупи 20-годишния защитник от ЦСКА за 3 милиона евро, откакто преди този момент заплати 500 000 евро за наем през януари. Fantamaster it. твърди, че Интер и Аталанта желаят да закупят Антов и по-късно да го оставят чартърен в отбора воден от Синиша Михайлович. Съобщава се, че решението се е харесало на президента на Болоня Сапуто. Клубът ще изиска 10 милиона евро за Вальо, само че Интер ще се опита да получи някаква отстъпка по договорката, като предложи на Болоня Андреа Ранокия.

В Италия: Болоня сигурно ще откупи Валентин Антов Крайното решение за българина ще бъде взето на някоя от идващите срещи на шефовете Предложението на Аталанта е сходно, само че бергамаските ще изпратят оферта с млади играчи от своята Примавера, с цел да понижат цената желана за българския национал.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР