Българският национал Страхил Попов попадна за първи път през този

...
Българският национал Страхил Попов попадна за първи път през този
Коментари Харесай

Страхил Попов в идеалния отбор на кръга в Турция след четвъртата поредна победа на Касъмпаша

Българският национал Страхил Попов попадна за първи път през този сезон в идеалния тим на кръга на турската Суперлига, откакто има сериозен принос за формата на тима си Касъмпаша. Тимът от Истанбул поведе в класирането на турското състезание с четири победи от четири мача, като Страхил Попов е бил титуляр във всеки един от тях.

В последната среща нощес Касъмпаша се наложи с 2:1 над Анкарагюджу, а роденият в Благоевград бранител " беше доста деен и в двете етапи и неслучайно получи оценка 4 звезди- безспорна необичайност и за най-елитните чужденци в шампионата. Това изцяло справедливо го сложи в идеалните 11 на 4-ия кръг на поста десен бек ", написа изданието www.klasspor.com.tr.
Namalup #LDERZ!!! pic.twitter.com/8SATcR8vE6
— KASIMPAA (@kasimpasa) September 2, 2018 Първата офанзива във вчерашния мач за домакините беше на Страхил, който центрира съвършено на Трезеге, само че аржентинецът не съумя да нанесе мощен удар. До края на мача най-малко още четири пъти пробиви на благоевградчанина вещаеха заплаха за вратата на Анкарагюджу.

След Касъмпаша с по 9 точки в класирането са Галатасарай и Башакшехир. От през днешния ден Попов се причислява към българския народен тим, който се приготвя за първите си мачове в шампионата Лига на Нациите.

Във втора лига Иван Иванов още веднъж остана на пейката, а Алтай (Измир) приключи 2:2 на личен терен против Аданаспор. След този резултат Алтай е 4-и с 8 точки, на 4 от водачите Генчлербирлиги и Болуспор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР