Българският национал Симеон Славчев се завръща в Спортинг (Лисабон) с

...
Българският национал Симеон Славчев се завръща в Спортинг (Лисабон) с
Коментари Харесай

Български национал започва подготовка със Спортинг

Българският национал Симеон Славчев се завръща в Спортинг (Лисабон) с упоритостта да бъде част от първия тим отсега нататък. Днес Славчев мина сполучливо медицинските проби и ще се включи в първата подготовка на отбора при започване на идната седмица.
Entretanto nos exames médicos... #PréÉpocaSCP pic.twitter.com/bjIgDhKFL9
— Sporting Clube de Portugal (@Sporting_CP) June 22, 2018
" Да, истина е, че се връщам в Спортинг. Радвам се, че постоянството ми в полската лига е оценено. Имам контракт за още една година, само че в околните дни ще седнем за диалози за нов договор. Амбициран съм до край, с цел да си извоювам мястото в титулярите на Спортинг, съобщи още 24-годишният полузащитник пред Българска телеграфна агенция.
Exames Médicos 18/19 #PréÉpocaSCP pic.twitter.com/2XH6NyT6iy
— Sporting Clube de Portugal (@Sporting_CP) June 21, 2018

Той идва за нов интервал на стадион " Жозе Алваладе " по персоналното гледище на старши треньора Синиша Михайлович, който е изгледал много видеа на играчите и счита, че софиянецът ще бъде от изгода на Спортинг. През последната година Славчев игра като преотстъпен в Лехия (Гданск) и се трансформира в съществена фигура с 27 мача като титуляр. А след протеста на редица титуляри против президента Бруно де Карвальо, в Спортинг неизбежно ще се организира възобновяване на състава. Славчев е свикан да бъде част от новата вълна на лъвовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР