Българският национал - Симеон Славчев официално преподписа за 1 година

...
Българският национал - Симеон Славчев официално преподписа за 1 година
Коментари Харесай

Официално: Симеон Славчев остава в Полша

Българският национал - Симеон Славчев публично преподписа за 1 година с Лехия (Гданск). Спортинг (Лисабон) още веднъж преотстъпва своя футболист чартърен.

 Симеон Славчев остава в Полша
Симеон Славчев остава в Полша

Спортинг преотстъпи национала за още един сезон

Новината бе доказана както от самия състезател, по този начин и от неговият представител - Стефан Бакалски.

" Симеон Славчев преподписа контракт с Лехия Гданск за още един сезон, 24 часа преди затваряне на трансферния интервал. Успяхме да реализираме своето в последния миг, имайки поради обстановката и няколкото отхвърлени предложения, както от нас, по този начин и от Спортинг.Успех на следващия ден, както против Швеция, по този начин и през целия сезон. Сигурни сме, че ще затвърди положителното показване от предишния сезон, в който непрекъснато бе в идеалния тим на кръга и сезона. А в този момент, за всички, които се опитваха да саботират всичко - без вас нямаше да успеем, благодаря ви! ", написа във " Facebook " Бакалски.

 Симеон Славчев: Още не съм подписал с Лехия
Симеон Славчев: Още не съм подписал с Лехия

" Има късмет да подпиша с Бирмингам "

" Много се веселя, че още веднъж ще играя в Лехия. Предстоят ми два мача с националния тим на България и по-късно хвърча за Гданск. Надявам се почитателите на Лехия да ми стискат палци против Швеция и Холандия ", съобщи Славчев пред формалния уебсайт на полския клуб.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР