Българският национал Симеон Славчев не е взел участие в снощния

...
Българският национал Симеон Славчев не е взел участие в снощния
Коментари Харесай

Славчев пропуснал изненадващата загуба на Карабах заради контузия

Българският национал Симеон Славчев не е взел присъединяване в снощния мач на отбора си Карабах в шампионата Лига Европа поради лека контузия в аддукторите, научи Българска телеграфна агенция. Славчев почувствал болки след една от тренировките и с цел да не се получи разтежение и затруднение, треньорът Гурбан Гурбанов и лекарите са решили да не го рискуват.

Карабах (Азербайджан) изненадващо отстъпи с 2:3 на Лийнфилд (Северна Ирландия) в първа среща от плейофите за място в шампионата Лига Европа. Срещата даже вървеше с два гола задатък за ирландците, само че Карабах редуцира пасива с тъкмо изпълнена дузпа от Магайе Гай в 92-ата минута. Въпреки това, в часовете преди деня на мача в Белфаст Славчев мина фитнес-тест, с цел да се реши дали въпреки всичко не може да помогне на отбора си.

Резултатът обаче беше негативен и той остана на пейката. 25-годишният софиянец ще тренира на следващия ден и може да вземе присъединяване в мача с Габаля за шампионата на Азербайджан, само че няма риск да пропусне сбора на националния тим за мачовете с Англия и Република Ирландия през септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР