Българският национал по спортна гимнастика Теодор Трифонов дари бронзовия си

...
Българският национал по спортна гимнастика Теодор Трифонов дари бронзовия си
Коментари Харесай

Национал по спортна гимнастика дари свой медал за благотворителност

Българският национал по спортна гимнастика Теодор Трифонов подари бронзовия си орден от шампионата в Букурещ, Румъния, за щедрост.

Сумата, която състезателят на „ Светкавица “ (Търговище) е определил за оценката е 200 лв., а парите ще отидат за лекуването на Кристина Динкова, която страда от множествена склероза.

„ Бронзов орден възложен персонално от Теодор Трифонов - цена 200 лв.! Сумата от него ще отиде в помощ на красивото момиче Криси което има множествена склероза, нужни са средства за лекуването ѝ! Теодор Трифонов е бронзов медалист от европейско състезание за младежи отборно и бронзов медалист от международна купа на земна гимнастика, финалист на международна купа на прескок, участник на международни и европейски шампионати и куп интернационалните шампионати! Това е един от извоюваните му медали за България! Много покъртителен жест от негова страна! Момчето единствено ме потърси, схванало за идеята на Криси - и искаше да помогне като даде своя скъп орден! Медалът е доста скъп за него, само че думите му бяха: Колкото и да е скъп за мен желая да се включа в идеята. Криси е младеж и би трябвало да ѝ се помогне. Ще се веселя да се взема добра цена за медала с цел да може да й се помогне!!! Респект към теб момче! Пожелавам ти още доста такива медали! “, това написа в обществените мрежи Василена Василева, която провежда благотворителни търгове в границите на акцията „ Да върнем усмивката на Криси “.

Василена Василева организира благотворителни търгове, като всеки искащ може да се включи посредством обществените ѝ мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР