Българският национал на Вердер Бремен Илия Груев претърпя някои критики

...
Българският национал на Вердер Бремен Илия Груев претърпя някои критики
Коментари Харесай

Голмайсторът на Вердер се застъпи за Илия Груев

Българският национал на Вердер Бремен Илия Груев претърпя някои рецензии за равенството с Борусия (Мьонхенгладбах) (2:2), при което халфът загуби топката в една обстановка, при която падна вторият гол за противника.

Голмайсторът на Вердер Никлас Фюлкруг се опита да отбрани българина от рецензиите. " Ако играеш на толкоз значим пост на тази възраст, носите голяма отговорност. Трябваше да реши по-добре обстановката. Но рецензиите не би трябвало да се одобряват като обвинявания. Илия е отлично момче, на което постоянно можеш да разчиташ ", споделя немският национал пред списание " Кикер ".
 Илия Груев със 77 минути игра за Вердер в голова престрелка с Байер (Леверкузен)
Илия Груев със 77 минути игра за Вердер в голова престрелка с Байер (Леверкузен)

" Аспирините " завоюваха мача с 3:2

Фюлкруг е прочут с това, че поставя доста грижи за тялото си и е непрекъснато във фитнес залата. " Всеки път, когато съм в залата, той също е там. Това е състезател, който е необикновено сериозен и работи в действителност доста. Всички сме доста удовлетворени от него. Трудно е да го критикуваш ", споделя германецът за Груев. " Илия реши в този миг да форсира ритъма, без никой да желае това от него. Не бяхме подготвени нито начело, нито откъм гърба ", даде своята версия Фюлкруг.

" Искаме от него да играе по-офанзивно. Понякога даже настояваме, тъй като той има податливост да играе с пасове по широчина. Тази позиция в центъра на терена е доста виновна, тъй като освен би трябвало да играеш, само че и да организираш нещата към себе си и да имаш огромно въздействие върху другите ", отбрани го и треньорът на Вердер Тимо Вернен пред " Кикер ". Той счита, че историята на Илия Груев през сезона е " положителна " и неслучайно футболистът е стигнал до националния тим на България.
 Илия Груев излиза титуляр и против Байер (Леверкузен)
Илия Груев излиза титуляр и против Байер (Леверкузен)

Двубоят е в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР