Българският национал Мартин Минчев се появи в игра за Спарта

...
Българският национал Мартин Минчев се появи в игра за Спарта
Коментари Харесай

И Мартин Минчев не помогна на Спарта Прага срещу Динамо в Загреб

Българският национал Мартин Минчев се появи в игра за Спарта Прага в последните 30 минути, а отборът му отстъпи с 1:3 на Динамо Загреб в първа среща от плейофите в шампионата Лига Европа. Минчев размени Лукас Хараслин при към този момент завършен краен резултат. Реваншът, както и всички останали в шампионата, ще се играят на 31-и август.

Ладислав Крейчи откри за гостите от Прага от дузпа в 39-ата минута, само че минута преди края на първата част Дарио Шпикич изравни след фаул на Кайринен.  Дино Перич в 59-ата и Лука Иванушец единствено две минути по-късно оформиха крайния резултат.

След почивката обаче гостите от Прага безусловно рухнаха, а единственото им състояние през втората част беше пропуснато от Олатунджи малко след подновяването на играта.

За Динамо формален дебют направи новият старши треньор Сергей Якирович – някогашният босненски полузащитник на ЦСКА беше свързван в медиите и с вероятно идване на стадион „ Българска войска “ към този момент в друга роля.

Минчев се опита да внесе заостреност и в 75-ата минута потърси пас в дълбочина, потегли на спринт, само че пасът на Кязим Лачи пристигна късно и го откри в засада. Във втората минута на добавеното време юношата на Черно море завоюва фаул с пробив по фланга, само че съотборниците му не сътвориха заплаха за вратаря Невистич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР