Българският национал Кирил Десподов записа пореден отличен мач за ПАОК

...
Българският национал Кирил Десподов записа пореден отличен мач за ПАОК
Коментари Харесай

Десподов с нови два гола в Гърция

Българският национал Кирил Десподов записа следващ отличен мач за ПАОК в Гърция. Нападателят осъществя две попадения за своя отбор при безапелационния триумф с 4:1 при гостуването на Волос в мач от локалния шампионат.

Десподов получи отмора през седмицата в дуела на ПАОК за Купата на Гърция, а това даде резултат в днешния мач, в който българинът бе един от най-активните и рискови за своя отбор.

Именно той откри резултата в интерес на ПАОК с прецизен изстрел в 22-ата минута. Малко преди почивката гостите удвоиха преднината си, откакто офанзива, стартирана от Десподов по десния фланг, бе приключена от Томас Мург.

След почивката българският национал вкара втория си гол в срещата, с който на процедура умъртви интригата в дуела. Десподов бе прецизен в 51-ата минута с изстрел от близка отдалеченост.

Последва разпределяне в редиците на ПАОК, от което домакините се възползваха и върнаха едно попадение. Това обаче бе всичко от тяхна страна. ПАОК осъществя четвърти гол посредством Тайсън, а Стефанос Цимас оформи крайното 5:1 в интерес на гостите.

ПАОК е водач в Гърция с три точки преднина пред Панатинаикос, който обаче е с мач по-малко.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР