Българският национал Илия Груев и неговият клубен Лийдс Юнайтед завършиха

...
Българският национал Илия Груев и неговият клубен Лийдс Юнайтед завършиха
Коментари Харесай

Илия Груев и Лийдс ще преиграват срещу Плимут в четвъртия кръг на ФА Къп, шестодивизионен тим изхвърли Ипсуич

Българският национал Илия Груев и неговият клубен Лийдс Юнайтед приключиха наедно 1:1 вкъщи против състава на Плимут в среща от 4-ия кръг на шампионата за ФА Къп.

На " Елънд Роуд " Джейдън Антъни даде задатък на домакините скоро след приключването на първия половин час игра, само че в 73-ата минута Адам Рандъл донесе равенството за " пилигримите " и по този начин крайният победител от този конфликт ще би трябвало да бъде избран след преиграване в Югозападна Англия, за което към момента няма планувана дата.

Илия Груев стартира дуела като титуляр за Лийдс и за пета поредна среща остана на терена в продължение на цялостните 90 минути, макар че за негово отчаяние днешният мач постави завършек на серията на " белите " от пет следващи победи във всички шампионати.

Напред към 1/8-финалите за ФА Къп обаче продължава състава на Брайтън, който надигра с 5:2 като посетител Шефилд Юнайтед.

В различен дуел, който опълчи един против различен два тима от Висшата лига, Лутън Таун завоюва с 2:1 при визитата си на Евертън и по този начин " шапкарите " се осигуриха място в петия кръг на конкуренцията.

Изненадата на деня обаче сервира шестодивизионния Мейдстоун Таун, който изхвърли от конкуренцията един от претендентите за промоция във Висшата лига - Ипсуич, след триумф с 2:1. По този метод " камъните " се трансфораха в първия клуб, който доближава до 1/8-финалите за ФА Къп, който се подвизава толкоз ниско във футболната подчиненост в Англия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР