Българският национал Георги Миланов отново стана обект на недоброжелателни коментари

...
Българският национал Георги Миланов отново стана обект на недоброжелателни коментари
Коментари Харесай

Руски журналист критикува Георги Миланов

Българският национал Георги Миланов още веднъж стана обект на недоброжелателни мнения преди реванша на ЦСКА (Москва) против Лион, в групата за който той бе включен.

Халфът бе упоменат в разбор на съветското издание sportbox.ru, отдаден на новия треньор на Витес -Леонид Слуцкий.

В него се прави анализ на попълненията, които експертът взима по време на престоя му при " армейците " и стигайки до българина, създателят Андрей Колесников риторично пита: " Защо след 3 години работа със Слуцкий, Миланов, който пристигна в ЦСКА на 21 години, в този момент се котира по-ниско? ".

В същото време от полицията в Лион обявиха, че няма да се взимат по-специални ограничения за съветските последователи макар случаите с крайни почитатели и двата тима в последните години. Само 7 френски последователи пътуваха за първия мач в Москва, до момента в който в този момент се чакат сред 300 и 400 души, които да поддържат играчите на Виктор Гончаренко.

" За разлика от почитателите на Спартак Москва, тези на ЦСКА не са толкоз нападателни и надали ще има някакви проблеми с тях, стига да не бъдат предизвикани ", поддържа политиката на клуба откривателят от университета в Лион Никола Юркад.

 Лион удари ЦСКА (Москва), Георги Миланов титуляр за руснаците
Лион удари ЦСКА (Москва), Георги Миланов титуляр за руснаците

Французите биха с минималното 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР