Българският национал Георги Костадинов, който играе в Арсенал (Тула), вече

...
Българският национал Георги Костадинов, който играе в Арсенал (Тула), вече
Коментари Харесай

Георги Костадинов има нов треньор в Арсенал

Българският национал Георги Костадинов, който играе в Арсенал (Тула), към този момент има нов треньор. Това е Сергей Подпалий, досега краткотраен ментор на отбора, разгласи шефът на клуба Гурам Аджоев.

Сергей Подпалий водеше втория тим на Арсенал (Тула), само че беше извикан да работи с елитната групировка, откакто Игор Черевченко навъртя пет следващи загуби и беше уволнен.

"Благодаря на управлението на клуба и на района за оказаното доверие, споделя новият треньор пред формалния уебсайт на клуба. Това е много комплициран миг, само че ще се опитаме да решим всички задания, които ни се слагат. Всеки от щаба схваща, че ни се дават допустимо най-хубави условния и нямаме аргументи за неприятни резултати.

"В момента подготовката си върви обикновено, нямаме проблеми. Единственото, което ме тормози, че момчетата нямаха задоволително време да си отдъхнат след един много комплициран сезон. Но няма нищо ужасно. През зимата ще им дадем повече отмора, споделя още новият старши треньор. През предишния сезон Арсенал (Тула) приключи на 8-о място с 38 точки, което беше регистрирано като оттегляне на фона на 6-ата позиция през шампионата 2018/2019.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР