Българският национал - Георги Костадинов изрази надеждите си, че ще

...
Българският национал - Георги Костадинов изрази надеждите си, че ще
Коментари Харесай

Георги Костадинов: Дано се задържа колкото се може по-дълго в чужбина

Българският национал - Георги Костадинов изрази очакванията си, че ще има мощна година с екипа на държавния ни отбор и клубния си Арсенал (Тула). Ето какво още показа той пред сътрудниците от " Спортал ".

" Надявам се 2019-а година да бъде по-добра за нас. Нека всички да бъдем здрави и по-щастливи като цяло, защото на българина му липсва усмивката. Надявам се ние с нашите изяви да му я върнем ".

" Имам проучвания, които ще продължат 2 дни. След това отпътуваме за Анталия и там ще прекараме идващия месец и 15 дни в подготовка. Доста е, само че хубавото е, че сред всеки лагер, който ще продължава към 2 седмици, ще има отмора от към 4 дни. "

" Да, много съм удовлетворен от акомодацията си към съветския футбол. В началото беше мъчно, тъй като закъснях с подготовката. След първия месец към този момент започнах да играя по 90 минути във всеки мач. Отборът върви добре, най-вероятно ще играем полуфинал за Купата на Русия. Има още накъде да се развъртвам и се надявам колкото се може по-дълго да се задържа в чужбина. "

" Никога не съм съжалявал. Когато си тръгвах от Левски, трябваше да предпочитам всред оферта от Западна Европа и оферта, която не бе оттова, само че бе много по-добре подплатена финансово. Избрах да последвам интереса на фамилията си, с цел да мога един ден, когато се върна в България, да се съсредоточа единствено върху мислите за триумфи, трофеи и купи. "

" Определено равнището на съветския футбол е по-високо. На всеки мач участват най-малко по 20 хиляди души. Доста са приятни изискванията за всеки един футболист. Каквото и да си приказваме, че два тима играят на един и същи терен, несъмнено равнището на футбола се е повишило. Играе се много атрактивно. "

" Квалификационната група за Евро 2020? Отборът на Косово съм го следил. Според мен мястото му в ранглистата въобще не дава отговор на качеството на състава. Доста мощен отбор, в него играят много сърби, които не са получавали повиквателни за националния на Сърбия. Смятам, че ще има много забавни конфликти. Ако желаеме да играем на огромен конгрес, мачовете против нашите балкански съседи (Черна гора и Косово - б.р.) ще бъдат определящи ", приключи Костадинов.

 Георги Костадинов и Арсенал (Тула) със загуба от Ахмат Грозни
Георги Костадинов и Арсенал (Тула) със загуба от Ахмат Грозни

Родният ни национал игра 80 минути
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР