Българският национал Александър Везенков отбеляза рекордните в кариерата си в

...
Българският национал Александър Везенков отбеляза рекордните в кариерата си в
Коментари Харесай

Везенков с нов личен рекорд срещу Финикс Сънс

Българският национал Александър Везенков означи рекордните в кариерата си в НБА 14 точки при успеха на Сакраменто Кингс над Финикс Сънс със 114:106. Той добави три битки в нахлуване, две асистенции и три откраднати топки.

Везенков бе на игрището общо 20 минути, като беше прецизен в 5 от 7-те си стрелби от игра, в това число 2/3 от тройката. 

Най-резултатен за Сакраменто беше Ди`Аарън Фокс с 34 точки, а 15 добави Сабонис, който сграбчи и 17 битки. Кийгън Мъри и Малик Монк приключиха с по 13 точки.

Домакините от Финикс бяха без получилия отмора Кевин Дюрант и Брадли Бийл, който лекува травма. Девин Букър наниза 28 точки за Сънс, а Ерик Гордън се регистрира с 19 точки.

Следващият мач на Сакраменто е вкъщи против Бруклин Нетс на 12 декември от 05:00 часа българско време.

Българска телеграфна агенция
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР