Българският национал Адриан Андреев отпадна в първия кръг на турнира

...
Българският национал Адриан Андреев отпадна в първия кръг на турнира
Коментари Харесай

Андреев отпадна в първия кръг на Чалънджър в Италия

Българският национал Адриан Андреев отпадна в първия кръг на шампионата по тенис на червени кортове от сериите " Чалънджър " в Комо (Италия) с награден фонд 45730 евро.

Квалификантът Андреев загуби от участващия с " уайлд кард " представител на домакините Федерико Арнаболди с 6:7,(4), 6:1, 3:6 по-късно повече от два часа и половина игра.

21-годишният софиянец стартира неприятно, само че навакса пасив от 1:5 гейма и стигна до тайбрек в първия сет. В него обаче той позволи закъснение от 3:6 точки и това се оказа решаващо.

Андреев доминираше напълно във втората част, с цел да изравни резултата, а в третия сет той стартира с пробив, само че разреши на противника му незабавно да го върне. В осмия гейм Арнаболди осъществя нов брейк и сервираше за мача. Българинът поведе с 40:15 при подаването на италианеца, само че с четири следващи разигравания представителят на домакините стигна до крайната победа.    
 
Андреев въпреки всичко проработи 4 точки за международната класация и 450 евро.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР