Българският нападател Валери Божинов отново демонстрира, че е цар на

...
Българският нападател Валери Божинов отново демонстрира, че е цар на
Коментари Харесай

Валери Божинов ще рита в Швейцария

Българският нападател Валери Божинов още веднъж показва, че е цар на прехвърлянията.

Броени дни след напускането на китайския Мейджоу Хака, 31-годишният таран пописа контракт с швейцарския Лозана, осведоми sportal.bg.

Договорът на играча със седемкратния първенец на Швейцария е за две години. Главно настоящо лице в договарянията за новия контракт на някогашния национал се оказала половинката му Биляна Дол, която преговоря за персоналните му условия с управлението на швейцарците.

" Много съм удовлетворен, че ще играя в Швейцария. Моята фантазия бе да се завърна в Европа, откакто не съумях да се приспособявам в Китай. Там отидох за пари, взех доста, като съм наясно, че такива няма да взема повече, само че желаех да играя още футбол.

Смятам, че Лозана е съвършен вид за мен. Треньорът Челестини ми сподели от известно време, че ме желае непременно. Не чаках толкоз бързо да си намеря тим, само че в този момент съм благополучен.

Имаше интерес от Турция, Унгария, Русия и Дубай, само че Лозана бяха доста настоятелни. Пристигнах на диалози и незабавно се разбрах с тях. От понеделник стартирам подготовка с новия ми тим.

Благодаря на Биляна, че още веднъж издейства отличен договор за мен ", показа пред Sportal.bg Божинов, който ще играе професионален футбол в седма друга страна след Италия, Англия, Португалия, България, Сърбия и Китай, а швейцарците са 13-ия отбор в кариерата му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР