Българският нападател Милчо Ангелов вкара нови два гола за ФК

...
Българският нападател Милчо Ангелов вкара нови два гола за ФК
Коментари Харесай

Милчо Ангелов с нови голове в Румъния

Българският нападател Милчо Ангелов вкара нови два гола за ФК Брашов във втората румънска дивизия, само че отборът му най-вероятно ще остане отвън плейофа за влизане в Лига 1. Той се разписа в 33-ата и в 67-ата минути за крайното 5:2 над Униря (Констанца) в среща от 18-ия кръг и към този момент има 7 попадения от началото на сезон 2022/23.

Победата обаче по всяка възможност ще се окаже незадоволителна, с цел да подсигури на " жълто-черните " от Брашов присъединяване в топ 6, откъдето ще бъдат избрани и влизащите в елита. Тимът има 27 точки, на 3 от 6-ия Динамо (Букурещ) кръг преди края на постоянния сезон. Динамо, който през предходната година изпадна и беше даже пред разпродажба, се стабилизира тази есен и за момента е с точка пред Конкордия (Кяжна) за 6-ата позиция. В последния кръг от постоянния сезон Динамо е хазаин на предпоследния в класирането ССУ Политехника (Тимишоара), което прави задачата на Брашов доста мъчно изпълнима.

20-те тима в румънската Втора лига играят по един път в постоянния сезон, а по-късно първите 6 отбора не престават борба за влизане в елита. Останалите 14 се разделят на две подгрупи по 7, откъдето стават ясни и четирите изпадащи.
 Прелестната Доротея подари Милчо Ангелов със наследник, нарекоха го Ангел
Прелестната Доротея подари Милчо Ангелов със наследник, нарекоха го Ангел

Нападателят на Брашов се радва на правоприемник

Униря (Констанца) действително е втори тим на ФКСБ, откакто зетят на Джовани Бекали взе отбора, реалокира го от Текиргьол в Букурещ и го изпълни с момчета от втория тим на гранда. Но ФК Брашов доминираше от самото начало, поведе с 3:0, по-късно и с 5:1 преди да бъде завършен крайния резултат.

Цветелин Чунчуков не игра за КСА Стяуа, който води във втора дивизия с 37 точки и по-добра голова разлика от 2-ия Политехника (Яш). Армейският тим, който за момента няма право да влезе в елита, се разправи с 3:0 с Минаур (Бая Маре), а едно от попаденията беше дело на сина на някогашния халф на Литекс и ЦСКА Еуген Трика - Атанас Трика. Чунчуков все още има 15 мача и 5 гола във втората румънска дивизия.

Все още пък чака своя дебют Илия Димитров, който не беше в групата на Оцелул при триумфа с 1:0 над Чиксереда (Меркурея Чук). Оцелул (Галац) е на 3-о място все още с 35 точки, а с Доринел Мунтяну на треньорския пост клубът наподобява любимец за влизане в елитната група.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР