Българският нападател Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина до края

...
Българският нападател Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина до края
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 посяга към Гълъбинов?

Българският нападател Андрей Гълъбинов се разделя с Реджина до края на месеца. Сайтът seriebnews написа, че таранът ще разтрогне контракта си, който е до лятото на 2024 година, и ще се завърне у нас.
 Пипо Индзаги не желал Гълъбинов, нападателят може да заиграе в България Пипо Индзаги не желал Гълъбинов, нападателят може да заиграе в България
Интерес към Гълъбинов има от ЦСКА 1948, твърди " Мач Телеграф ". " Червените " изпитват колосална потребност от централен нападател, откакто привлеченият през лятото Евгений Сердюк има 1 гол в шампионата, а Александър Колев е с два, само че получи сериозна травма.

Андрей Гълъбинов беше голмайстор на Реджина през предишния сезон, само че през лятото скъса ахилесово сухожилие, като се наложи интервенция, възобновяване и 9 месеца отвън терените. Отборът, воден от Филипо Индзаги, опитваше да се раздели с родния футболист още преди години, само че тогава интерес към него имаше единствено Авелино, а и той се контузи.

34-годишният футболист е бил част от ЦСКА в юношеските си години, само че в никакъв случай не е играл в българското състезание. Той има 14 мача и 2 гола за националния тим.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР