Българският нападател Андрей Гълъбинов донесе точката на тима си Реджина

...
Българският нападател Андрей Гълъбинов донесе точката на тима си Реджина
Коментари Харесай

Гълъбинов влезе и спаси Реджина срещу лидера

Българският нападател Андрей Гълъбинов донесе точката на отбора си Реджина при гостуването на тима на лидера в Серия " Б " Кремонезе. Двубоят от 32-рия кръг на италианската втора дивизия приключи при резултат 1:1.

33-годишният Гълъбинов стартира срещата на пейката, само че поради неподходящия за отбора му процес на на мача, опитният нападател се появи на терена в 77-мата минута, когато Реджина губеше с 0:1. Само 4 минути след влизането си в игра Гълъбинов изравни резултата, като го стори с тъкмо изпълнена дузпа.

Преди това домакините от Кремонезе бяха повели в резултата с гол на Даниел Чофани в 51-вата минута, само че в 72-рата Алесандро Крешенци получи червен картон и Реджина остана с човек повече на терена, което даде късмет на отбора да се пребори най-малко за равенството.

Кремонезе остава на първата позиция в класирането, като към този момент е с 60 точки. Втори е Лече с 59, а трети е Пиза с 58, като тосканци имат късмет още до края на деня да излязат отпред в подреждането. Реджина заема 12-о място с 44 точки.

В същото време различен български нападател - Атанас Илиев, бе в стартовия състав на Асколи при домакинската победа с 1:0 против Порденоне. Илиев бе заменен в 60-тата минута, а пет минути преди края пристигна и попадението, дело на Федерико Баскирото. Асколи заема шестата позиция с 52 точки, до момента в който Порденоне остава на последното 20-о място с 14.

Българският бранител Андреа Христов пък остана от самото начало на скамейката на запасите при домакинската загуба на отбора си Козенца с 1:2 от Парма. Козенца е на 18-о място с 24 точки, до момента в който Парма е на 13-а позиция с 42.

Утре борещият се за влизане в Серия " А " отбор на Монца, където играе родният защитник Валентин Антов, гостува на Комо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР