Българският нападател Александър Колев, който играе в новака в полската

...
Българският нападател Александър Колев, който играе в новака в полската
Коментари Харесай

Шльонск следи ситуацията около Алекс Колев

Българският нападател Александър Колев, който играе в новака в полската Екстракласа Сандеция (Нови Сонч), може да смени тима през зимата. Интерес към Колев има от един от най-традиционните клубове в Полша - Шльонск (Вроцлав), който предлага по-добри финансови условия и по-голямо поле за изява. Тимът на Шльонск има едвам две победи и то над два от трите най-слаби тимове в първенствиото, като мъчно бележи и голове.

От друга страна Колев влезе безусловно на скорост в полската Екстракласа и два пъти попадна в идеалния тим на кръга в границите на началните 7 кръга. 24-годишният софиянец е апетитен от вестник sport.velkopolski.pl като изобретение на сезона досега и надали единствено Шльонск ще съобщи интереса си в идващия трансферен интервал.

" Ако Александър Колев задържи формата, в която се намира, сигурно в края на първия си полусезон в Екстракласата той ще избира къде да продължи кариерата си, се споделя още в текста в изданието.

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) и Берое има 3 гола и две асистенции от началото на шампионата и е първи за отбора си по системата гол+пас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР