Българският ММА атлет Радослав Карашев започва бойната 2019 година с

...
Българският ММА атлет Радослав Карашев започва бойната 2019 година с
Коментари Харесай

Радослав Карашев се завръща на Grand Fight Arena 2

Българският ММА спортист Радослав Карашев стартира бойната 2019 година с присъединяване в галавечерта Grand Fight Arena 2, която ще се организира на 29 март в столичната зала "Арена Аискс ". Събитието ще включва борби по ММА, К-1 и муай тай. В последното си присъединяване Карашев се би против русенеца Пламен Пенчев в Grand Fight Arena 1 през декември, само че записа загуба. Сега Радослав обаче е убеден, че ще се завърне изменен и 2019-та ще е по-добра за него.

"Направих си заключения след предходната година и трансформирам много неща в подготовката и психическата настройка. Сега съм по-устремен и ще се постарая да върна остарелия си жанр - да ходя напред и да диря багра и да не очаквам, тъй като позволявам неточности, когато обмислям доста боевете, " показа за MMA.BG Радослав.

Радослаав Карашев има 14 професионални мача - 6 победи, 5 загуби, 2 равни и 1 нокаут. Той е републикански първенец по Бойно самбо за 2016 година Двукратен първенец по аматьорски ММА. Изключително атрактивен и гонещ провокациите играч. Задачата му на Grand Fight Arena 2 е да запише победа над гръцкия войник Йоргос Цилидис. Той има 9 професионални мача в ММА с 5 победи и 4 загуби. От няколко години взе участие и побеждава на граплинг надпревари. Шампион на Гърция по аматьорски ММА. Зад гърба си има над 30 професионални срещи по кикбокс.

Билетите са към този момент в продажба и са на цена от 20 лева и могат да бъдат закупени онлайн от besttickets.bg или касите на Тикетпро като бензиностанции OMV, Office 1 и други ВИП столовете са 40 лева, а ВИП масите 1000 лева
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР