Българският международен арбитър Драгомир Драганов получи назначение от УЕФА за

...
Българският международен арбитър Драгомир Драганов получи назначение от УЕФА за
Коментари Харесай

Драгомир Драганов получи наряд за двубой от Лигата на конференциите

Българският интернационален съдия Драгомир Драганов получи предопределение от УЕФА за реванша в първия кръг в шампионата Лига на Конференциите сред албанския Егнатия (Рогожине) и Арарат-Армения (Ереван). Назначението затвърждава доверието на УЕФА към Драганов, откакто при започване на месец юни той беше изпратен на европейската подготовка Израел - Андора.

Първата среща сред двата състава е в Армения на 13-и юли, а българската съдийска бригада отпред с Драганов получава реванша седмица по-късно. Помощници на варненския съдия ще бъдат Иво Колев от София и Христо Хаджийски от Варна, а четвърти арбитър е Станислав Тодоров от Шумен. Мачът в Албания ще се играе на 20-и юли от 21.00 часа на четиризвездния " Елбасан Арена ", а спечелилият от отива във втория кръг против Арис (Солун).

Егнатия (Рогожине) е дебютант в европейските клубни шампионати, а стадиончето в дребния планински град не дава отговор на условията на УЕФА. Арарат-Армения пък няма нищо общо с обичайния локален гранд Арарат, а е основан в Москва от живеещи там арменски богаташи и по-късно изместен в Ереван.

Назначението на Драганов е второто за български съдии през новата еврокампания. Радослав Гидженов от Пловдив в екип с Мирослав Иванов и Петър Митрев, Васимир Ел-Хатиб като четвърти арбитър получиха първата среща в същия шампионат сред Дюделанж (Люксембург) и Сейнт Патрикс Атлетик (Република Ирландия).

Лука Пайрето от Италия пък ще управлява втората среща на Лудогорец и Балкани (Косово) в Шампионската лига, а във вторник израелецът Гал Лейбовиц ще надува свирката на стадиона в Прищина.
 Драгомир Драганов с наряд за Вечното дерби, Волен Чинков поема към
Драгомир Драганов с наряд за Вечното дерби, Волен Чинков поема към " Тича "

Обявиха съдиите за последния кръг от плейофите в Топ 6
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР