Българският лев е последният остатък от суверенитет на българската държава,

...
Българският лев е последният остатък от суверенитет на българската държава,
Коментари Харесай

Стефан Янев: С приемане на еврото закриваме последният суверенитет на българската държава

Българският лев е последният излишък от суверенитет на българската страна, а с приемането на еврото ще закрием и него. Тази позиция изрази пред " Нова телевизия " някогашният длъжностен министър председател, а в този момент водач на новата партия " Български напредък " Стефан Янев.

Коментарът му пристигна в отговор на въпрос, за какво счита, че до края на годината ще има предварителни парламентарни избори. " Управляващата коалиция не е способна да издържи на ударите на времето и проблемите, които се задават на хоризонта. Дори задълбочава проблемите и основава нови. Само тази седмица има две такива тематики - проектът за приемане на еврото и законопроектът за изключителното законодателство ", акцентира Янев.

В отговор на въпрос някогашният длъжностен министър председател разгласи, че не е вярвал безусловно на своя стопански министър, а в този момент министър-председател Кирил Петков. Той загатна, че не се е разделил с него, с цел да резервира стабилността на служебното държавно управление.

Янев не спести рецензиите и към премиера Кирил Петков. " Нямаме нито сигурност на доставките, нито сигурност на цената на газа ", уточни той. Настоя и Петков да разгласи какви парични потоци към Русия е спрял.

Високият си рейтинг, който е втори след този на премиера съгласно последните социологически изследвания Янев назова " фотография на предишното и метода, по който съм се справял в качеството си на министър- ръководител ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР