Българският лекарски съюз рестартира националната си кампанията срещу насилието над

...
Българският лекарски съюз рестартира националната си кампанията срещу насилието над
Коментари Харесай

БЛС рестартира Националната кампанията срещу насилието над медици


Българският лекарски съюз рестартира националната си акцията против насилието над медици - „ Да спасяваш е предопределение, не заслужава наказване ", #ПребориГнева. Тя ще бъде показана пред медиите на 19 февруари в Аулата на Александровска болница.
Тази година съсловната организация реши да даде път на положителното и по тази причина мотото на акцията е „ Добрата дума лекува ".
В рамките на събитието ще бъде оповестено и началото на конкурс от фотографии, съпроводени с текст, които да „ приказват " за положителното, което всекидневно лекарите вършат за пациентите си. Изпратените материали ще се разгласяват на уеб страницата на БЛС, на ФБ страницата на организацията и във вестник Quo Vadis. Жури в състав управлението на БЛС и фотограф, ще дефинират най-въздействащите фотографии, а с тях ще бъде направена галерия.
През септември 2017 г, след серия от набези над медици, БЛС започва национална акция под надпис „ Да спасяваш е предопределение, не заслужава наказване " #ПребориГнева. За страдание и през днешния ден сме свидели на разнообразни случаи на експанзия - към медицински личен състав, чиновници на реда, военни, хората които помагане непрекъснато, 365 дни в годината. Случаите на експанзия получават необятен публичен отзив и медийно внимание. Ние от БЛС обаче всекидневно получаваме и положителни думи от пациенти, които топлят сърцата на лекарите. Време е и положителната дума да е тази, която да се изправи против експанзията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР