Българският кечист Русев се завърна в световната федерация (WWE). Дългоочакваното

...
Българският кечист Русев се завърна в световната федерация (WWE). Дългоочакваното
Коментари Харесай

Русев ще брани родния флаг срещу Джон Сина

Българският кечист Русев се завърна в международната федерация (WWE). Дългоочакваното появяване на нашето момче на ефирен екран стана тази седмица в шоуто " Разбиване ". Още през април по време на " драфта " Русев, дружно с жена си Лана бяха преместени от " Първична мощ ". А завръщането на пловдивчанина бе точно на националния празник на Съединени американски щати - 4 юли.

Русев, който продължава да бъде хийл (б.р. неприятен герой) прекъсна американския воин Джон Сина, който също се появи за първи път от Кечмания при започване на април.

Българинът разгласи, че му е писнало и следващите " американски нелепости ". Джон Сина пък леко се изложи, откакто произнесе неверно България. В последна сметка двамата ще се бият още веднъж един против различен, както преди 2 години на Кечмания.



Този път обаче мачът ще бъде по-специален. Той ще е дуел с знамена. Русев ще брани родния трикольор, до момента в който Сина ще пази американското знаме. Двамата ще се бият, до момента в който един от тях не вземе знамето на другия. Мачът ще се организира на 23 юли в " Уелс Фарго Център " във Филаделфия. Там ще се организира Пей Пър Вю-то " Батълграунд ".



В същия епизод от " Разбиване " пък брачната половинка на Русев - Лана, получи трети късмет да завоюва купата при дамите в шоуто. Тя още веднъж се изправи против шампионката Наоми, само че и този път шансът й изневери.

" Стандарт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР