Българският гений отдавна е достигнал до висоти, когато нашенецът трябва

...
Българският гений отдавна е достигнал до висоти, когато нашенецът трябва
Коментари Харесай

Иновация в борбата за паркоместа в Бургас

Българският талант от дълго време е достигнал до висоти, когато нашенецът би трябвало да се пребори за оскъдните, в огромните градове, паркоместа.

По Черноморието, да вземем за пример, още преди години бе внедрена тубата с вода като знак, че мястото е заето. Дори поставилият тубата да не си го е платил, българинът е привикнал да си резервира елементи от уличната мрежа, все едно са негови. В Поморие настояват, че те са патентовали тази „ технология “ и се гордеят с обстоятелството. Местните описват, че първоначално чужденците са останали очаровани от това…. тъй като си мислели, че това се прави поради жадните туристи.

В Бургас, в борбата за паркоместа към този момент е хвърлена и офис – мебел. Бдителен жител снима по какъв начин се пазят места наоколо до постройките на Национална агенция за приходите – Бургас и на локалната община. Няколко изпочупени стола са били подредени от сутринта върху зона, маркирана като „ синя “, за платено почасово паркиране, в очакване на някой, който да спре колата си на тяхно място.
 Възрастна жена твърди, че е бита от ексдепутат от ГЕРБ поради паркомясто  БСП-София: Гражданите са прави да стачкуват против платеното паркиране
А обществените мрежи загряха с насмешки от рода на „ селски номера в града “, „ лична зона “, както и че това е обикновено за служители, тъй като тези уреди употребили най-вече.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР