Българският футболист Кирил Десподов игра малко повече от 30 минути

...
Българският футболист Кирил Десподов игра малко повече от 30 минути
Коментари Харесай

Кирил Десподов влезе от пейката при загубата на ПАОК от Олимпиакос

Българският футболист Кирил Десподов игра малко повече от 30 минути при провалянето на неговия ПАОК с 1:2 като посетител на Олимпиакос в дуел от 32-ия кръг на гръцкото състезание.

На стадион " Георгиос Караискакис " в Пирея домакините взеха задатък в 27-ата минута, когато Даниел Поденсе пропусна дузпа, само че при добавката Хоакин Посе беше прецизен за 1:0.

При този резултат пристигна и появяването на Десподов в игра в 59-ата минута, само че единствено две по-късно Желсон Мартинш осъществя втори гол за " червено-белите ", удвоявайки техния задатък.

Гостите от Солун откриха сили да стигнат единствено до почетно попадение дело на Маркуш Антонио, който в добавеното време на мача оформи крайното 1:2.

След този триумф Олимпиакос събра 66 точки на четвъртото място в класирането, доближавайки се единствено на пункт от ПАОК, който към този момент заема третата позиция. Лидер е АЕК Атина със 72 точки, на една пред отбора на Панатинайкос.

Кирил Десподов и съотборниците му наред с гранда от Пирея обаче имат и една изиграна среща по-малко по отношение на главните си съперници.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР