Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да

...
Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да
Коментари Харесай

Важна информация за феновете преди мача между Унгария и България

Българският футболен съюз уведомява последователите на националния тим, искащи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. локално време на стадион " Пушкаш Арена " в Будапеща, че заради условие на локалната федерация поръчки за билети за гостуващия бранш се одобряват най-късно до 19-ти март, неделя, 19:00 ч.

Заявките се подават на e-mail : [email protected] или на телефон +359 2 9055349.

При поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена (на латиница по паспорт), дата и място на раждане. Призоваваме почитателите да попълнят нужните данни правилно, защото всеки билет ще бъде персонализиран и не може да се преотстъпва на други лица, пишат от " Бояна ". Билетът за първото посещение на " лъвовете " от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лева и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с съображение номер на поръчката.

Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им след 20 март. Те ще ги получат в електронен вид на посочен от лицето e-mail адрес. Уведомяваме почитателите, че на място билети за български ентусиасти в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават. Привържениците на " лъвовете " ще бъдат настанени в блокове 310-313 на бранш " B " на " Пушкаш Арена ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР