Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да

...
Българският футболен съюз уведомява привържениците на националния отбор, желаещи да
Коментари Харесай

БФС с важна информация за феновете относно мача от евроквалификациите срещу Унгария

Българският футболен съюз уведомява последователите на националния тим, искащи да посетят гостуването на Унгария на 27 март от 20:45 ч. локално време на стадион " Пушкаш Арена " в Будапеща, че закупуването на билети за бранша, очакван за ентусиасти на България, е допустимо само след предварителна поръчка на e-mail: [email protected] или на телефон +359 2 9055349.
 България с добър чоп за Евро 2024 България с добър чоп за Евро 2024
По категорично условие на унгарските управляващи, при поръчка искащите са длъжни да дават трите си имена, дата и място на раждане. Билетът за първото посещение на " лъвовете " от квалификациите за Евро 2024 е на цена от 26 лева и може да бъде закупен по банков път след превод по сметка BG61STSA93000001682815 в ДСК с съображение номер на поръчката.
 България започва пътя си към Евро 2024 с домакинство на Черна гора България започва пътя си към Евро 2024 с домакинство на Черна гора
Заплатените билети ще бъдат предоставени на притежателите им най-късно до 20 март. Те могат да ги получат в електронен вид на посочен от лицето e-mail адрес или персонално в административната постройка в НФБ " Бояна " в работни дни сред 9:30 и 17:00 ч.
 Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране Кръстаич след жребия: Рано е да приказваме какви са възможностите ни за класиране
Крайният период за подаване на поръчки е 25 март, събота, 17:00 ч.

От БФС уведомяват почитателите, че на място билети за български ентусиасти в деня на мача (както и преди това) НЯМА да се продават.

Привържениците на " лъвовете " ще бъдат настанени в блокове 310-313 на бранш B на " Пушкаш Арена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР