Българският футболен съюз предлага на привържениците на националния отбор специална

...
Българският футболен съюз предлага на привържениците на националния отбор специална
Коментари Харесай

БФС пусна пакетен билет за домакинските мачове на България

Българският футболен съюз предлага на последователите на националния тим специфична оферта за началото на шампионата УЕФА Лига на нациите – пакетен билет за семействата против Северна Македония (2 юни, 19:00 ч.) и Грузия (5 юни, 21:45 ч.) на стадион " Лудогорец Арена " в Разград.

Всеки почитател, закупил пропуск през или комерсиалната мрежа на Eventim, получава съществено понижение от сумарната стойност на билетите за двата мача. През първия стадий на продажбите разполагаем на ентусиастите ще бъдат:

Сектор Б, блок 1 (пакетна цена за двата дуела – 20 лева.)
Сектор В, блок 2 (пакетна цена за двата дуела – 40 лева.)

БФС и формалният сътрудник на федерацията VIVACOM не престават и една от най-успешните си взаимни начинания – планът " Семеен бранш ". Той дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели – възрастният купува билет на действителната му цена (пакетна – 30 лева.) и има право да заведе до 3 малолетни лица против спомагателни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е задължен да попълни изискваната от закона декларация за компаньон.

Билети за обособените мачове ще се продават на номиналните им цени, като в идните дни в мрежата на Eventim ще бъдат пуснати и тези дебютното домакинство против Северна Македония.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР