Българският футболен съюз потвърди приятелските мачове на националния отбор по

...
Българският футболен съюз потвърди приятелските мачове на националния отбор по
Коментари Харесай

Националите по футбол ще играят срещу Франция 3 дни преди старта на европейското

Българският футболен съюз удостовери другарските мачове на националния тим по футбол, който ще се проведат при започване на юни. На своята страница от БФС разгласиха програмата на контролите с точни начални часове.
От нея излиза наяве, че нашите футболисти ще имат достойнството да играят против настоящия международен първенец Франция. Франция ще употребява мача с България като генерална подготовка преди мача с Германия на 15 юни на старта на Евро 2020. За " лъвовете " пък това е опция да тестват качествата против някои от най-хубавите играчи в света.
 Стойко Сакалиев: Българските футболисти не се движат добре без топка (ВИДЕО) Стойко Сакалиев: Българските футболисти не се движат добре без топка (ВИДЕО)
Движението без топка е слабост за българските футболисти. Това призна някогашният нападател на ЦСКА и българския народен тим Ст...
Както е известно, България няма да играе на шампионата на Стария континент, тъй че ще бъде употребен като " спаринг сътрудник " на огромните народи. Какви други контроли предстоят на нашите футболисти -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР