Българският футболен съюз изгради най-модерната футболна площадка в Силистра, похвали

...
Българският футболен съюз изгради най-модерната футболна площадка в Силистра, похвали
Коментари Харесай

Откриха най-модерната футболна площадка в Силистра

Българският футболен съюз построи най-модерната футболна площадка в Силистра, похвали се БФС посредством своя формален уебсайт. Финансираното по стратегия FIFA Forward оборудване ще бъде разполагаем на възпитаниците на спортно учебно заведение " Дръстър ", както и на младите играчи на ФК " Доростол ".

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов и първият вицепрезидент на централата Емил Костадинов почетоха формалната гала по откриването на новото футболно игрище. Те получиха възпоменателни плакети от страна на регионалния шеф Ивелин Статев и кмета на община Силистра доктор Юлиян Найденов. На събитието участваха представители на общински съвет Силистра, членът на ИК на ГЕРБ Тодор Тодоров и ръководителят на Оценка за съвместимост на БФС Силистра Георги Нарлев.

Директорът на учебното заведение Веселин Суров получи футболни топки, подарък от БФС и регионалната администрация в Силистра.

Церемонията приключи с показателен футболен мач, а символичното първо допиране на топката бе на легендата Емил Костадинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР