Българският футболен съюз /БФС/ тежи от самото начало и не

...
Българският футболен съюз /БФС/ тежи от самото начало и не
Коментари Харесай

Има ли механизъм, по който Борислав Михайлов да бъде отзован?

Българският футболен съюз /БФС/ тежи през цялото време и не е имало конструктивен миг . А целият метод за избиране на Изпълкома е тотално циничен . Това разяснява пред „ БНР “ Никола Бушняков, който е заместник-председател на Сдружението „ Левски на Левскарите “.

Причината е, че право на глас имат и доста дребни тимове и те са действително и доста лесни за манипулиране. Именно заради тази причина сега всички чакат Борислав Михайлов да си подаде оставката, тъй като няма механизъм, по който той да бъде отзован . Няма и никакъв метод да му се потърси отговорност за неуспехите на българския футбол.

Що се отнася до митинга, съгласно Бушняков обединяването на толкоз доста разнообразни агитки е било невиждано . Между тях не е имало никакво напрежение. И в случай че тази аудитория е била на стадиона, всичко е щяло да бъде доста по-спокойно.

И до ден-днешен не бил явен уредникът на митинга . Много от почитателите на „ Левски “ също са били там.

А обществените подстрекатели на митинга съгласно него са точно управлението на БФС и тяхното държание и по тази причина то би трябвало да бъде отстранено. Според него в случай че Борислав Михайлов и този път остане на поста, това може да значи още митинги и напрежение .

По думите на Никола Бушняков в България се играе порядъчен футбол предвид на това в каква конюнктура израстват самите състезатели, тъй като липсва материална база и нямаме методологии.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР