Българският футболен национал Филип Кръстев направи мечтан дебют в САЩ

...
Българският футболен национал Филип Кръстев направи мечтан дебют в САЩ
Коментари Харесай

Филип Кръстев дебютира с гол за ФК Лос Анджелис в САЩ

Българският футболен национал Филип Кръстев направи желан дебют в Съединени американски щати с екипа на ФК Лос Анджелис, отбелязвайки гол за своя отбор при триумфа с 4:0 вкъщи против Реал Солт Лейк в мач от осминафиналите в шампионата за Купата на лигите.

След нулево първо полувреме на стадиона в Лос Анджелис след почивката домакините се развихриха, като Денис Буанга даде задатък на своя отбор с да бързи гола в 52-ата и 56-ата минута.

Шест по-късно пък Нейтън Ордас направи резултата типичен, възползвайки се от центриране по земя от фланга на собствен съотборник.

Около четвърт час преди края на дуела в игра влезе и Филип Кръстев, а в 84-ата минута той ознаменува и дебюта си с гол. Бившият състезател на Славия и Левски получи подаване от поляка Матеуш Богуш напредна отдясно и стреля в близкия ъгъл на вратата, а след рикошет в крайници на защитник топката попадна в мрежата на Реал Солт Лейк за крайното 4:0.

По този метод българинът се трансформира в играчът, който осъществя най-бързия гол след дебюта си с екипа на ФК Лос Анджелис в историята на клуба.

Quickest debut goal and griddy in History.

Ladies and gentlemen, Filip Krastev.
— LAFC (@LAFC)

Така, първенецът в МЛС от предходната акция продължава безапелационно към четвъртфиналите в шампионата за Купата на лигите, където го чака конфликт с мексиканския Монтерей. Двубоят е тази събота (12 август) от 03:00 часа сутринта българско време.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР