Българският футбол от доста време е пълна трагедия, но в

...
Българският футбол от доста време е пълна трагедия, но в
Коментари Харесай

Mомичета, нападайте, те са необвързани и богати – трима от най горещите млади футболисти у нас

Българският футбол от много време е цялостна покруса, само че в него има най-малко едно хубаво нещо – млади лъвчета, на които бихме раздавали купи всеки ден. Те са красиви, богати и перспективни, а ние нямаме самообладание да (ни) вкарат гол.

Кирил Десподов
Едва на 25, с тяло на гръцки господ и много богато минало на любовния фронт – Кирил Десподов несъмнено е в десетката, когато приказваме за секси млади спортисти. Футболист №1 на България за 2018 г и 2021 година, преди време той мина в италианския Каляри против сумата от €4 000 000. През 2018 година Десподов имаше връзка с едно от „ златните девойки “ – Петя Борисова, а по-късно с дъщерята на бизнес дамата Цветелина Бориславова – Веселина. Десподов обича каки, само че още не е оповестил публично жена до себе си, тъй че за всички кандидатки – намерете го в инста.

Александър Дюлгеров
Александър Дюлгеров, който до неотдавна топлеше чаршафите на Михаела Маринова, към този момент публично е сингъл, а ние сме супер щастливи от този факт. Благоевградчанинът е мургав, с необятна усмивка и дава тип на положително момче, само че сме уверени, че уменията му както в спалнята, по този начин и на терена, са впечатляващи. Докато беше с Михаела, Александър признаваше, че е заплашителен романтик и постоянно изненадвал половинката си с цветя и дарове. Дами, нападайте!

Георги Йомов
Полузащитникът на ЦСКА и внук на именития някогашен футболист на Левски Тодор Барзов се прочу с две неща – че е гадже на Ариа и с престрелката в София през месец май. Ние ще ви издадем още нещо обаче – Йомов е именит сваляч, богат и млад, а в светските среди се шушука и че е супер богат. Отношенията им с Ариа са много разтърсени в последно време, настояват техни близки, тъй че девойки – шансът ви е тъкмо в този момент.

Изображение: https://www.instagram.com/yomov_35/, https://www.instagram.com/dyulgerov.aleksandar/, https://www.instagram.com/despodov32/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР