Българският франчайз за професионално управление на имоти, които се отдават

...
Българският франчайз за професионално управление на имоти, които се отдават
Коментари Харесай

Български конкурент на Airbnb навлиза на пазара за имоти в Дубай и набира нов капитал

Българският франчайз за професионално ръководство на парцели, които се отдават за краткосрочно и средносрочно прилагане чартърен - Flat Manager, разгласи, че навлиза на жилищния пазар в Дубай. Финализирането на договорката би трябвало да се случи до няколко месеца, а задачата на компанията е да навлезе на нови 15 пазара до края на годината, написа Economic.bg.

Дружеството е записано и стартира да търси първите си клиенти - притежатели на парцели в София, които желаят да ги отдават посредством интернационалната платформа Airbnb.
 Снимка 534112
Източник:

През 2017 година компанията стартира работа с Booking.com и става първата компания в света, за чиито парцели платформата обезпечава безвъзмездна фотосесия.

В момента българският съперник на Airbnb работи на територията на България и Румъния

В Дубай към този момент е подписана договорка за франчайза, споделят от компанията. Основният им фокус за разгръщане обаче е Централна и Източна Европа. След като бъде основан Flat Manager Dubai, той ще стартира да ръководи жилища, които са оповестени и в други платформи за краткосрочно отдаване, като Airbnb, дружно с FlatAway.
 Airbnb регистрира първата си облага от пандемията насам
Airbnb регистрира първата си облага от пандемията насам

Международните пътувания бележат постоянен растеж

Платформата за резервации е част от Flat Manager и точно в нея се разгласяват всички парцели, които се ръководят на правилото на франчайз. От компанията оповестиха, че са в развой на набиране на нов капитал в размер на €500 хиляди.

От тях €300 000 са от фонда за рисков капитал Eleven Ventures, а други €100 000 от средствата ще дойдат от частни вложители в SeedBlink.

Новият капитал е очакван и за софтуерното възстановяване на платформата, както и за прибавянето на нови функционалности, в това число опцията потребителите да заплащат еднакъв наем всеки месец, само че да живеят на разнообразни места.

Портфолиото

FlatAway дава над 400 жилища, които са ръководени професионално от седемте франчайза на Flat Manager, опериращи под марката в Румъния и България.

Част от набраните средства ще бъдат употребявани за разширение на тази мрежа от франчайзи в градове в Централна и Източна Европа, както и в Близкия изток.
 Booking влага €100 милиона в Румъния
Booking влага €100 милиона в Румъния

Компанията отваря първия си Център за върхови достижения в Румъния
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР