Българският евродепутат от - и заместник-председател на Комисията по граждански

...
Българският евродепутат от - и заместник-председател на Комисията по граждански
Коментари Харесай

Българският евродепутат Емил Радев организира кръгла маса в Брюксел за членството ни в Шенген

Българският евродепутат от - и заместник-председател на Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE) провежда кръгла маса на тематика - " Разширение на Шенген: Ключовата Роля на България в Областта на Граничната Сигурност ",  

Събитието ще се организира на следващия ден, 7 ноември 2023 година, от 12.00 часа, в постройката на Европарламента в Брюксел, предаде кореспондент на.

В откриващата част на кръглата маса ще се включат госпожа Роберта Мецола  Роберта Мецола Роберта Мецола е роден на 18 януари 1979 година, в Сейнт Джулианс, Малта. Тя е третата жена, ръководител на Европейския парламент (видео обръщение), господин Фернандо Гранде-Марласка Гомес, министър на вътрешните работи на Испания, Председателство на Европейски Съюз (видео обръщение) и господин Борислав Сарафов, изпълняващ длъжността Главен прокурор, България.  

В Панел I, който е озаглавен " Стратегическата Гранична Позиция на България ", панелисти ще бъдат господин Антон Златанов, шеф Гранична работа „ Полиция “, България и госпожа Мария Павлова, заместител на основния прокурор при Върховна касационна прокуратура, България.

В Панел II - " Споделяне на данни и продан на информация за ръководство на границите ", присъединяване ще вземат господин Атанас Илков, шеф Главна дирекция " Национална полиция ", България и господин Оливие Ониди, заместител общоприет шеф Групово дело Миграция и Вътрешни работи. 

В Панел III - " Пътят на България и Румъния към Шенген: Предизвикателства и прогрес ", панелисти ще бъдат госпожа Ивелина Дундакова, заместник-министър на Вътрешните работи, България, господин, член на Европейския парламент, комисия по превоз и туризъм (TRAN), господин Лоран Винце, член на Европейския парламент, Комисията по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (LIBE) и проф. доктор Дж. Дж. Райпма, професор по европейско право, Университет Лайден. 

След всеки панел ще има и сесия за въпроси и отговори. 

Гледайте събитието от Брюскел онлайн в и страницата ни. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР