Българският евродепутат Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ.

...
Българският евродепутат Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Ева Майдел: В Европа ще бъдем по-обединени след кризата

Българският евродепутат Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБ/ЕНП) беше посетител на общото заседание на Европейско придвижване Германия дружно с вицеканцлера на Германия и министър на финансите Олаф Шолц, министъра на защитата на Германия и ръководител на ХДС Анагрет-Крамп Каренбауер и немския министър по европейските въпроси Михаел Рот. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. Събитието се организира на 30 октомври 2020 година

,,След като преодолеем здравната и икономическата рецесия, в която се намираме, съм уверена, че европейците ще сме по-обединени, тъй като всеки един от нас ще е видял по-ясно изгодата от Европейски Съюз. През пролетта видяхме координацията сред европейската комисия и страните за доставка на лекарства и инсталация. Сега при втората вълна общите дейности на равнище Европейски Съюз са още по-задълбочени и към този момент има съглашение да не се затварят границите за превоз, да се форсира основаването, валидирането и разпространяването на ваксина'', съобщи по време на речта си Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която е ръководител на Международното Европейско придвижване – най-голямата мрежа от проевропейски организации.

Проучванията на специалисти по целия свят в последните месеци демонстрират, че жителите са по-склонни да се доверяват на водачи с опит, в сравнение с популистки лозунги за бързо и коренно решение на проблеми без изключително пояснение по какъв начин може да стане това. Експертността и последователността се ценят във времена, в които сме обградени от неустановеност. В тази връзка Европейското придвижване със своят 70-годишен престиж и огромна мрежа от неправителствени организации, бизнеси и институции може да изиграе основна роля за опазване на доверието в европейската интеграция и политиките на Европейския съюз за излизане от рецесията, добави българският евродепутат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР