Българският евродепутат Ева Майдел проведе среща със заместник главния прокурор

...
Българският евродепутат Ева Майдел проведе среща със заместник главния прокурор
Коментари Харесай

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Майдел проведе среща със заместник главния прокурор на САЩ

Българският евродепутат Ева Майдел организира среща със заместител основния прокурор на Съединени американски щати Лиса Монако по време на Мюнхенската конференция по сигурност, оповестиха от пресцентъра на партията. По време на срещата двете разискаха възходящата неустановеност в света, военната и финансова помощ за Украйна, както и ролята на България и Европа в комплицираната геополитическа обстановка. 
 
Майдел също по този начин организира срещи с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба, държавният секретар по вътрешната сигурност на Съединени американски щати Алехандро Майоркас, с ръководителят на комисията по разузнаване в американския конгрес сенатор Марк Уорнър и други основни сътрудници на България. 
 
 Ева Майдел организира среща с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба Ева Майдел организира среща с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Мюнхенската конференция по сигурност стартира с трагичната вест за гибелта на Алексей Навални. Навални заплати най-скъпата цена за неговата безусловна битка за народна власт. За следващ път ни излиза наяве: Путин няма да спре, до момента в който не бъде спрян. Днес е по-важно от всеки път да продължим да работим с нашите стратегически сътрудници, с цел да се противопоставим на този жесток и властнически режим " съобщи Ева Майдел.
 
Тази година, Мюнхенската конференция по сигурност се организира за 60ти път и по време на това юбилейно издание Ева Майдел също разгласи нова самодейност в областта на технологиите и геополитиката.
 
Инициативата е част от съответните оферти оповестени от Мюнхенската конференция и е подкрепена от  председателят й дипломат Кристоф Хойсген както и от водещи водачи от целия свят в това число естонския министър председател Кая Калас, нобеловия лауреат Мария Реса, водещи учени от Харвард, Оксфорд и Бъркли, Ерик Шмидт и изпълнителните шефове на най-големите тек компании в света.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР