Българският етнос, който през последните 120 години е живял с

...
Българският етнос, който през последните 120 години е живял с
Коментари Харесай

Астрологът Любомир Червенков: През следващите 350 години ще се движим напред

" Българският етнос, който през последните 120 години е живял с неправилни полезности – почти от 1900-та година до наши дни, и през цялото това време се е движел обратно, обръща посоката и през идващите три века ще се движи напред. " Това сподели в предаването " Преди всички " астрологът Любомир Червенков, който показа книгата си " Рождена карта на българския етнос ". " През идващия век ние би трябвало да си уравновесим кармата, която сме създали през последния век, след което през идващите два века имаме работа, с цел да бъдем международни водачи в идейно, идеологическо и духовно отношение. Дори сега, съвсем неусетно, посоката се трансформира ", уточни Червенков. по думите му, в оставащите две до пет години, когато планетите ще се задвижат, това завъртане на посоката ще бъде реалност: " Дали ще стане от тези ръководещи, които са сега, или от някой различен, зависи от самите ръководещи ".

От 30 години Любомир Червенков живее зад граница - от тях 20 е прекарал в Австралия, останалите в Малта и някогашния Съветски съюз. На корицата на книгата му е изобразена рождената карта, направена за датата 24 април 680 година. Определя труда си като революционно научно проучване, което до момента не е правено в международен мащаб. Червенков предвижда разчупване и смяна на демократичния модел, който се е развивал у нас през последните 30 години. По думите му, следва завръщане към изконните православни и славянски полезности. 

" С доста лека ръка българинът хваща религия на красивите неистини и мъчно има вяра на истината, изключително когато тя е горчива ", посочи астрологът.

България в никакъв случай не е била бедна. Българите имат пари, само че просто ги диплят - за черни дни:

" Това е заложено в народопсихологията. Винаги е било по този начин. Също по този начин ръководещите ни споделят, че сме преди всичко в Европа по брой на спестяванията в банки. Бедните пенсионери, които вървят на обществена кухня и си взимат гратис боб, могат да намерят 30 хиляди лв., в случай че им се обади телефонен лъжец. по какъв начин се получават тези неща? "
Парите ще се върнат в България, само че това няма да стане за година-две, уверен е астрологът. " Ако до момента е крадено от страната и изнасяно на открито, в този момент същият този развой ще тече в противоположната посока - извън ще се внася тук и тук ще се развива и тук ще се просперира. "

Запитан дали би трябвало да се появи мощна персона, която да отвори пътя на България към ново Възраждане, Любомир Червенков разясни:
" Не е въпросът единствено да се появи персона. Личности са се появявали доста. И Ботев се е появил и е бил най-вероятно убит от другарски огън. Самият Христос от плът и кръв да се появи през днешния ден и да стане министър-председател - ние ще му намерим недостатъци незабавно. Така че не е въпросът някой да се появи и да стартира да ни води, въпросът е ние самите да се променим. Какво прави един човек, когато има проблеми? За да може тези проблеми да ги реши, първото належащо изискване е да се огледа в огледалото обективно. "
Астрологичните данни сочат, че българите ще се завръщат към корените си:
" В рождената карта на българския етнос имаме Луна в Кози рог, Нептун в Кози рог, Юпитер в Кози рог, и асцендент в Кози рог. След като толкоз платени са в Кози рог, единственият метод българинът да стартира да се задвижва да прави нещо е когато той има някакъв веществен интерес от това. Когато няма веществен интерес - нищо не прави. Следователно, откакто ще има всеобщо завръщане на българи в България, това значи, че там няма да има пари, а тук ще има пари. "

" Когато баба Ванга споделя, че доста българи ще стартират да се връщат в България, тя не прецизира обаче за какво, аз ще го кажа в прав текст. Те ще се върнат не тъй като са родолюбци, те ще се върнат, тъй като ще бъдат принудени от събитията да се върнат. Вие виждате, какво става в Америка и в Европа... Ако желаят да сложат фереджетата, да се забулят и да не престават да живеят там, тогава - да. А в случай че желаят да се придържат към православните християнски полезности, ще се върнат в България. По същия метод ще се променя ситуацията и в Америка и там ще се стигне до огромни катаклизми - и природни, и политически. "
Червенков планува втори мандат на Доналд Тръмп. „ Тези, които не го поддържат, са либералите, само че ние виждаме, че Тръмп си върви като булдозер напред. Ако продължава по същия метод, след една-две години ще стане още по-силен. “

Бойко Борисов е в доста деликатна обстановка и аз му съчувствам, тъй като по астрологична карта в този момент би трябвало да има друго държавно управление, акцентира Червенков. Според него Борисов е под въздействието на мощните Близнаци и " в случай че вярно си изиграе картите, има всички шансове за триумф ".
Цялото изявление е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР