Българският енергиен холдинг отново е с един изпълнителен директор, след

...
Българският енергиен холдинг отново е с един изпълнителен директор, след
Коментари Харесай

Валентин Николов е отстранен от директорския пост в БЕХ

Българският енергиен холдинг още веднъж е с един изпълнителен шеф, откакто за към седмица сдружението се ръководеше от двама души.

На изключително съвещание през вчерашния ден новоназначените от енергийния министър Андрей Живков членове на БЕХ са решили да освободят от поста единият от двамата изпълнителни шефове Валентин Николов и той към този момент да се управлява единствено от Иван Андреев.

След като през лятото не съумя да смени управлението на БЕХ, преди към седмица министър Андрей Живков усили членовете на Борда от 5 на 9 души и промени устава на мегаструктурата, съобщи БНР.

Новият правилник предвиждаше холдингът да се ръководи от двама изпълнителни шефове - тогавашния Валентин Николов и новоизбрания Иван Андреев. След вчерашното решение на Борда сдружението още веднъж ще се ръководи от един изпълнителен шеф, само че това ще е Иван Андреев.

Самият Валентин Николов удостовери пред Българска телеграфна агенция за решението. Той посочи, че ще реши на следващия ден дали да апелира решението за освобождението му като шеф на БЕХ.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР