Българският дамски квартет Дестини създава музиката за Страсти в Тоскана,

...
Българският дамски квартет Дестини създава музиката за Страсти в Тоскана,
Коментари Харесай

Български квартет създава музиката за четвъртия сезон на Страсти в Тоскана

Българският дамски квартет " Дестини " основава музиката за " Страсти в Тоскана ", един от най-обичаните и гледани от феновете на bTV сериали.

Записите за новия четвърти сезон стартират напълно скоро в Първо студио на Българското национално радио. За композитора Салио Рикарди и режисьора Рафаеле Мертес България е едно от най-предпочитаните места за основаване на кино музика. Двамата не са за първи път, споделят, че у нас има извънредно доста експерти.

Мертес работи у нас още от края на 90-те години, когато стартира да прави първите си филми и да записва музиката си у нас. Намира атмосферата в София за " изключителна ". Надява се скоро да осъществя у нас напълно нов план.

Пред bTV режисьорът Риктарди пък открехна завесата на сюжета от идните нови епизоди: " Аурора Тавиани, доста значим персонаж, който изчезна в третия сезон, ще се завърне в четвъртия. Това е един извънредно значителен детайл, тъй като Аурора се завръща след две години неявяване. Тя би трябвало да си възвърне всички връзки и усеща с жителите на вила " Алба ".

Очаква се новият сезон да е на дребния екран в Италия през есента. По същото време следва да излезе и дебютния албум на девойките от " Дестини ". Впечатлени от гения им, в плана се включват и италиански композитори.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР