Българският боксьор Тервел Пулев се връща на професионалния ринг след

...
Българският боксьор Тервел Пулев се връща на професионалния ринг след
Коментари Харесай

Тервел Пулев очаква българска подкрепа в Калифорния

Българският боксьор Тервел Пулев се връща на професионалния кръг след дълго неявяване.
Той ще се боксира на 14 май в зала " Форум Ингълууд " в Калифорния, като срещата му с руснака Сергей Ковальов е основното събитие на вечерта. Същата вечер, само че в подгряващ мач, на кръга ще излезе и брат му Кубрат, който пък се връща към професионалния бокс.

Съперникът на Тервел обаче е доста сериозен - трикратния международен първенец от Русия Сергей Ковальов. Двамата участваха в взаимна конференция в Ингълууд, в която приказваха за упованията си за мачовете през месец май.

" Мисля, че ще бъде доста сложен мач. Той е боксьор от международно равнище. Но аз имам вяра в себе си, тъй като съм твърдо момче и нямам желание да се предавам. Не мога да си показва сега по какъв начин би минал багра. Знам доста добре, че има доста българи в региона на Лос Анджелис. Българската поддръжка постоянно е доста мощна и доста значима. Където и да се боксираме – в Чикаго, в Лас Вегас, те постоянно са там и ни поддържат. Ключът към успеха е в този, който е по-добре квалифициран. Искам да кажа на почитателите, че ще бъде една страхотна боксова вечер, тъй че не я пропускайте ", съобщи Тервел Пулев. До момента Tервел има 16 победи в 16 мача на професионалния кръг, а предходният му пердах беше в Танзания.

" Искам да печеля купата и да ходя към идващото равнище. Щастлив съм, че покачих равнището си в дивизията. Самият пердах ще покаже кой е по-добре квалифициран. Но аз ще дам цялата си мощ, която имам, с цел да победя. Благодаря на почитателите, които ме следват и които ме поддържат. И ще се опитам да направя една чудесна боксова вечер ", съобщи Ковальов от своя страна.

Преди него на кръга ще излезе Кубрат Пулев, който ще се боксира против Андрей Федосов.

" Подготвям се доста съществено за всеки мач. За този мач имах два месеца и в тези два месеца дадох всичко, което мога. На 14 май ще бъда в най-хубавата си форма и положение и се надявам, че ще печеля. Надявам се, че българите в региона ще ме поддържат. Има българи по целия свят, тъй че се надявам да ни поддържат. Ще бъде и забавен, и сложен мач. Надявам се, че ще дойдат хора. Брат ми се бие в мача на вечерта. Българите обичат бокса и ще бъде невероятна вечер, разяснява от своя страна Кубрат Пулев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР