Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера.

...
Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера.
Коментари Харесай

Кобрата победи Букър и очаква мач за световната титла

Българският боксьор Кубрат Пулев записа 28-ма победа в своята кариера. Кобрата бе безапелационен и завоюва дуела против някогашния пандизчия Райдъл Букър с единомислещо съдийско решение (99-91, 98-92, 98-92), оповестява gong.bg
На кръга във Фресно, Калифорния американецът съумя да оцелее без да бъде нокаутиран и устоя всички 10 рунда, само че от самото начало се защитаваше.

Българинът отбрани повече от безапелационно своя статут на формален кандидат за международната купа на Международната федерация по бокс и чака пердах за нея до 31 май 2020 година. Негов конкурент ще бъде спечелилият от дълго чакания реванш на 7-и декември сред Антъни Джошуа и Анди Руис-младши.

" Минаха 8 месеца от последния ми мач. На кръга е по-различно, само че аз не спирах да упражнявам през последните месеци. Съперникът ми не беше неприятен. Респект към него, получи се прекрасен мач ", съобщи Кобрата незабавно след дуела.

" Контролирах целия мач и бях много по-добър. На друго равнище съм. Уважение за моя съперник, само че аз бях много по-добър. Показах на всички какво е международното равнище и ще се удрям с спечелилия от Руис - Джошуа ", сподели още той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР