Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни

...
Българският боксьор Кубрат Пулев трябва да се бие с Антъни
Коментари Харесай

Еди Хърн обвини Кобрата в алчност, мачът Пулев-Джошуа е пред провал

Българският боксьор Кубрат Пулев би трябвало да се бие с Антъни Джошуа за пояса на IBF, откакто Кобрата стана наложителен кандидат за пояса. Агентът на AJ още веднъж разяснява обстановката към родния боксьор, като довери, че двамата би трябвало да се бият в Лондон през май или юни, или в противоположен случай мачът може да не се организира, съобщи Гонг.

„ Пулев е основният кандидат. Мисля, че това стана, откакто той завоюва всичките си претендетски мачове за колана на IBF и той би трябвало да е преди WBO. Джошуа желае да се бие обаче в Англия. Преди се би в Ню Йорк, след това в Саудитска Арабия. Според мен е време да се върне вкъщи. Лошата вест е, че Кубрат желае повече пари от вероятните за този пердах и счита, че бокс в Истанбул или Саудитска Арабия, или Конго, или Нигерия, ще му донесат повече дивиденти. Само че AJ задава правилата”, сподели още той пред Sky Sports.

„ Антъни може и да освободи колана, в случай че Пулев желае да се бие на тези места, откакто той самият желае мачът да е в Лондон. Гледаме датите в края на май до началото на юни за дуела с Пулев. Мачът може да се състои на доста места – „ Емирейтс”, „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, може и в „ Туикенхам” – без значение е”, съобщи още Хърн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР